Detacheringsbureau Atlas Inexco biedt de zorg de oplossing voor het tekort

In Nederland is er een nijpend tekort aan zorgmedewerkers. Het zorgtekort is het afgelopen jaar verdubbeld, en de vraag naar personeel blijft stijgen. Zoekt u personeel voor uw ziekenhuis of zorginstelling? Kies dan voor de diensten van Atlas Inexco! Wij beschikken over een uniek internationaal netwerk. Van over de hele wereld halen wij de beste zorgmedewerkers naar Nederland. Professioneel en ervaren personeel, dat direct bij u aan de slag kan gaan.

Internationale zorgmedewerkers aan de slag in Nederland

In de zorg zijn er maar weinig bemiddelingsbureaus die over de grens kijken. En dat terwijl er veel buitenlandse zorgmedewerkers staan te popelen om aan het werk te gaan in Nederland. Toch vraagt u zich misschien af: voldoet personeel uit het buitenland wel aan de hoge eisen van uw bedrijf? Als detacheringsbureau in de zorg neemt Atlas Inexco die zorgen weg door alleen de allerbeste zorgprofessionals te selecteren. Betrouwbaar, gediplomeerd én ervaren. Iedere werknemer die wij detacheren staat geregistreerd in het BIG-register en spreekt uitstekend Engels en/of Nederlands. Op ons personeel kunt u vertrouwen.

Hoe werkt ons detacheringsbureau voor zorg?

Heeft u op de korte termijn zorgprofessionals nodig in uw bedrijf? Laat Atlas Inexco u die zorg uit handen nemen. Het is heel eenvoudig: u geeft aan wat voor soort professionals u nodig heeft, en wanneer u die nodig heeft. Atlas Inexco levert op basis daarvan een ervaren en opgeleide medewerker, die direct en op flexibele basis bij u aan de slag kan gaan. Zaken als huisvesting, administratie, opleiding en registratie nemen wij u allemaal uit handen. Ons detacheringsbureau in de zorg pakt het allemaal op. Zo kunt u zich blijven focussen op datgene waar het echt om draait: de beste zorg voor uw cliënten.

Atlas Inexco: ervaren in bemiddeling

Atlas Inexco is sinds 1992 actief als bemiddelingsbureau. Die jaren ervaring met detachering werken in uw voordeel. Zo hebben wij in de loop der tijd een groot internationaal netwerk opgebouwd. Daardoor kunnen wij altijd bekwaam en hoogopgeleid personeel leveren. Dat doen we over de hele wereld, en in verschillende sectoren, waaronder nu ook de zorgsector.

Zoekt u op korte termijn hoogopgeleid en ervaren zorgpersoneel?

Professional Qualifications